Ahad, Mei 08, 2011

A short break..

Aku tak tahu nak cakap macamana. Mungkin pasal cuaca yang sangat panas membuatkan aku tiba-tiba jadi buntu nak ceritakan apa-apa aja kat sini. Dah seminggu perasaan aku jadi naik turun. Dan dalam seminggu ni jugaklah bermacam-macam peristiwa berlaku yang aku sendiri tak terjawab! Walaubagaimanapun, lepas aku kembali kepada diri aku yang sebenar, aku janji yang cerita aku akan jadi lebih menarik. Cuma buat masa ini biar aku cari lebih idea lagi!

12 ulasan:

rezeki berkata...

salam uncle

hehehhehe

jap lagi sampai le idea tu

Lutfi Lokman a.k.a kamitaken berkata...

saspen ni ankel.

macam menonton cerita 'lost' final episode. tapi lepas tu ada lagi episod lain. hahahaha.. saspen.. kami menunggu!!

norh berkata...

awat uncle? jaga diri baik2 noh..

hafiz_jdn berkata...

salam..

dear uncle..

cuaca memang panas sgt skrg nie.. kadang buatkan apa yg kita ingin buat tergendala dek kerana kepanasan..

taj berkata...

Salam Uncle...

sabor jelah...itu ygboleh diungkapkan...moga cepat cari ideanyer...:)

mmg cuaca panas sgt la ni...ianya juga menganggu mood harian...

kena sabar bebyk kan...dah lah panas,,, hati kekadang mudah menjadi panas...ish3x

kucingorengemok berkata...

"lepas aku kembali kepada diri aku yang sebenar"... la ni uncle tengah menyamar ka?

hope all is well :)

Uncle berkata...

Salam Rezeki.
Tengah dok mencari idea yang tiba2 hilang ni lepas lebih dari 600 entries...orang puteh kata "brain drain!"

Uncle berkata...

Salam Pi.

Ini bukan macam cerita "LOST" lagi dah...tapi memang "TOTALLY LOST!" pergh........sakitnya hati ini.......

Uncle berkata...

Salam Norh.
Tengah dok kumpoi semangat baru untuk menulis! Hilang semangat selama seminggu, minggu lepaih!!

Uncle berkata...

Salam Hafiz_jdn.
Hangat sunggoh aih....bila naik harley tu rasa macam tak mahu pakai apa2.....hahahahah

Uncle berkata...

Salam Taj.
Thanks a lot for the kind words....idea dah ada tapi malas pulak nak tulis...panas...panas...

Uncle berkata...

Salam KOG.
Uncle memang dok menyamar pon...hahahahahah kalau kat holiwoot depa panggey "george clooney" hahahahahahah.

Dah dekat...part 1

Hampir 3 tahun sudah Aku dah merancang perjalanan ini hampir setahun yang lalu. Sewaktu aku ke Bangkok bersama Yuya tahun lalu, aku d...