Rabu, Mac 14, 2012

Will be away!







Kepada semua sahabat-sahabat serta adik-adik yang membaca blog aku, aku nak bagitahu yang aku akan bertolak ke pekan kecik bernama london esok pagi. Dah tentu aku akan ada banyak bahan-bahan yang akan aku ceritakan nanti termasuklah pertemuan aku dengan sahabat lama aku yakni senior aku setahun semasa aku di SDAR dulu yang sekarang ni sedang dirancang!

Kepada anak-anak aku yang tersayang Azumi, Yuya dan Marina, jangan gaduh-gaduh....Papa cuma memenuhi tuntutan Wayne Rooney yang teringin sangat nak jumpa Papa sambil makan asam pedas kat tepi sungai Thames.....pada sahabat baik, teman setia dan isteri aku aunty, take care of our kids, pray for my safety and be good always! Love you alz...

Keep on reading people! Curryland...here I come! Hahahahahaha...

12 ulasan:

Lady Windsor berkata...

Salam Uncle,
Perghhh pergi pekan kecil bernama London yer...Okeh selamat bekerja + berholiday...errr kirim salam pada incik wan roni dan juga pakwe saya di central park...hikhikhik!

Uncle berkata...

Salam LW.
Yess...saya akan sampaikan salam LW pada pakcik fish and chips tu....hahahahah...

kakcik berkata...

Selamat pergi dan selamat kembali lagi. :)

Carrie-Ma berkata...

salam uncle,

didoakan semoga apa jua urusannya akan berjaya. best tu dapat gi london. semoga satu hari nanti saya juga dapat jejak kaki kat sana.

Ibu n Abah berkata...

Selamat berangkat Uncle...
JJCB- Jalan2 cari bahan...
ekkekekeke....

Uncle berkata...

salam kakcik..
saya pon harap2 macam tulah...selamat pi dan selamat balik semula ke sini...hahahahah

Uncle berkata...

salam carrie-ma
insyallah satu hari cm akan dapat datang jugak disini...sejuk sikit...16C, rasa macam masa student days dulu!!!

Uncle berkata...

salam ibunabah
yes jalan2 cari bahan....tapi gambar tak sempat ambik lagi ni....adoi aii...

Mak Wardah berkata...

Take care...jaga diri & kesihatan baik2 uncle. Silent reader

Uncle berkata...

Salam MW.
Yang dok diam2 tu pasai apa!!!!! Cuba "choeh" mai tunjuk diri...bukannya apa...

awang berkata...

Salam Pak cik,,,,

Waaaaa nak p makan asam pedas dgn wine roni yeee,,,,
Apa pun selamat pergi dan kembali,, jgn duk drama kat sana sudahhhh

Uncle berkata...

Salam Awang.

Asam Pedas? Adoi.....kacau ni...kat sini nak masak tak buleh...satgi kalau masak, penoh mat salleh beratoq tunggu dengan camca, pinggan segala....hahahahahah!

Dah dekat...part 1

Hampir 3 tahun sudah Aku dah merancang perjalanan ini hampir setahun yang lalu. Sewaktu aku ke Bangkok bersama Yuya tahun lalu, aku d...