Ahad, November 28, 2010

Commersial Break

Salam untuk semua yang dok paksa diri untuk baca blog aku.....at the moment aku dok bersenang-lenang di Bangkok. Merehatkan diri sat bagi mencari idea-idea baru.....heh3.....horey-horey ni................

SABHAI....SABHAI......(betoi ka dia tuleh lagu tu?). Akan menulis balik bila aku balik minggu depan......errr...aku nak sambung horey-horey sat...........(dengan anak-anak dan isteri tersayang...)

18 ulasan:

kakcik berkata...

Selamat bercuti dan merehatkan diri serta minda buat Shah sekeluarga. :)

rezeki berkata...

salam uncle

sawadikap heheheh

moga gumbira dan ceria holiday dgn keluarga di sana

Ibu n Abah berkata...

Uncle...
memang uncle WAJIB bercuti dengan isteri dan anak-anak... Tahniah... uncle dapat mencari masa untuk bersama mereka.. AKak tumpang gumbira... Kirim salam buat aunty...

azieazah berkata...

Salam UNCLE...

Wahh cuti sekolah memang best untuk pergi berpoya-poya dgn keluarga, kan?

Selamat bercuti UNCLE. Semoga cuti kali ini sangat bermakna buat semua..!

Nanti tunjuk gambaq noo, UNCLE.

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam uncle,

wow gi bangkok ...:) & :((

Tanpa Nama berkata...

salam pak cik



horey2 hip2 horey2.......
tok cha sehat nooooo hehehe....



tg : penyamun lagi

Uncle berkata...

Salam Kakcik.
Terimakasih diatas peringatan Kakcik. Sekali sekala bercuti bersama keluarga sangatlah menyihatkan mental yang agak senget kadang2 ni...heh3...

Uncle berkata...

Salam Rezeki.
Kami sangatlah gumbira dan sangatlah ceria....berjumpa pulak kawan lama...Pam yang buat booking hotel dan hotel kami bertentangan dengan apartment dia.....heh3....ni kawan dari 94....Dasar Pandang ke Timur!

Uncle berkata...

Salam Ibu N Abah.
Kami semua dok horey2 ni....heh3....sekali ni bercuti memang seronok. Nanti bulan Disember saya cerita!!!

Uncle berkata...

Salam Azieazah.
That's the correct word..."berpoya-poya", I like...........macamana pun mestilah dengan keluarga!

Uncle berkata...

Salam KN.
Hidup biar ceria...........................hari tu ingatkan nak pergi Bongek.....tapi terbeli tiket ke Bangkok! Heh3..........

Uncle berkata...

Salam Penyamun Lagi.....
Tok Cha kat wat Po kirim salam sayang...............dia kata nanti nak pi holiday kat sana....nak duduk bilik ataih laut..........heh3.....

Kepala segala penyamun!

kucingorengemok berkata...

paksa diri baca blog uncle? hahaha... ayat best :)

jangan lupa letak gambar marina-pipi-tembam kat sini nanti ye!

PINATBATE berkata...

seronoknya Uncle..!

Uncle berkata...

Salam KOG.
Mestilah akan dimasukkan gambar nanti!

Uncle berkata...

Salam Pinat.
Seronok hingga menjilat jari!

dilaOHdila berkata...

wah uncle.....jauhnya perjalanan. oo sempena cuti skolah ni erk. uncle gi ngan unty sekali ka? best2!! jangan lupa shoot banyak2 view kat sana no uncle........

Uncle berkata...

Salam Dila.
Uncle pergi the whole family sebab tengok abang lawan bola...final depa kalahkan China...heh3....

Dah dekat...part 1

Hampir 3 tahun sudah Aku dah merancang perjalanan ini hampir setahun yang lalu. Sewaktu aku ke Bangkok bersama Yuya tahun lalu, aku d...