Rabu, April 13, 2011

Gangguan Sementara

Kepada semua yang dok baca dalam diam dan juga yang tak diam, dengan sedihnya aku nak bagitahu yang blog aku ni ada gangguan sementara sampailah aku balik KL nanti...mungkin 1-2 minggu lamanya...tension aku!!!! Will write again soonest once everything is back to normal!! Harap maklum!

20 ulasan:

kucingorengemok berkata...

sementara je tau, tak boleh lama², kalau tak nanti kami buat rusuhan!

catz berkata...

hi uncle,
ada polong mengganggu blog kah?
get the best bomoh in Bali.
hehhehe

Kakzakie berkata...

What happened? Hope will be recovered soon.....

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ berkata...

salam uncle....
blog uncle kena Hac ka?
jumpa lagi nanti uncle

Uncle berkata...

Salam KOG.
Alamak janganlah macam tu..FRU mai satgi!

Uncle berkata...

Salam Catz.
Tok Moh pon tak buleh nak buat apa aiihhhh!

Uncle berkata...

Salam KakZakie.
Tengah dok berusaha secepat-muungkin ni..

Uncle berkata...

Salam Dia.

"Hac" bukan, gu;a2 "HACKS" pon bukan....TOLONG!!!!!!!!!!!!!!

norh berkata...

monyet hari tu curi laptop uncle ka? hu hu

Lutfi Lokman a.k.a kamitaken berkata...

ankel,

jangan buat pasal. kami buat demonstrasi satgi depan kedutaan indonesia untuk menuntut hak kami sebagai pembaca tetap! hahaha..

apa masalah? boleh saya tulong?

taj berkata...

Salam uncle...


jangan le lama sgt...nanti jiwa kacau...

depa nak wat demo...saya pulok nak wat kacau...
keh keh keh

Uncle berkata...

Salam Norh.
Monyet hari tu lah yang buatkan Uncle kena mai lagi ke sini...

Uncle berkata...

Salam Pi.
Bukannyamsalah apa pun...cuma laptop rosak...tu yang sedih bangat tu..

Uncle berkata...

Salam Taj.
Buat kat Datarn Merdeka....siap ada konsert lagi, barulah REAL!

Tanpa Nama berkata...

salam pak cik


hehehe laptop rosak keeeee
aduuiiihhh kesiannnn,,,
tak pa beli baruuuu..

My Life berkata...

salam dear unkel

wah pasti kami kangan sama unkel.. hehe

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

Take care! No worry :))

Uncle berkata...

Salam Tanpa Nama.
Laptop dah ok...yahooo.....nanti boleh masuk cerita lagi...

Uncle berkata...

Salam My Life.
Hari ni saya masukkan satu....hahahahah

Uncle berkata...

Salam KN.
Dah repair kat low yat dan akan kembali mengganas!

Pengembaraan Solo Tanpa Tujuan - part 10

(dipetik dari posting di fb saya) Alhamdulillah, dah hampir selesai dan kini sedang berada di lapangan terbang antarabangsa di Vientian...