Ahad, Oktober 16, 2011

Pengumuman!

Hari ni ada article pasal JDR keluar kat Berita Minggu. Ada jugak gambar Uncle terselit dalam tu....hahahahahah......enjoy reading!!!

20 ulasan:

azieazah berkata...

UNCLE,

jom layan ALL BLACKS nari haka!

harap harap depa menang!!!

kakcik berkata...

Nanti kakcik tengok semula. :)

Lady Windsor berkata...

Owhh dah kuar ke? Esok harus cari nak baca...hihi!

Uncle berkata...

Salam Azieazah.
Depa dah menang pon....yeay!

Uncle berkata...

Salam Kakcik.
Tengok kakcik jangan tak tengok....nak buat function pon buleh sesangat! Mailah...mailah...

Uncle berkata...

Salam LW.
Dah....my boss mintak extra copy tapi dah poosin satu kl tak jumpa! LW kalau ada lebih tulong chopp satu!

Lady Windsor berkata...

Baiklah! Harap ada, esok saya selongkar...

norh berkata...

mintak sign otograf.. :)

Uncle berkata...

Salam LW.
Dah habeh selongkaq? Kaqlau ada, tulong habaq mai....

Uncle berkata...

Salam Norh.
Ishyy buat saya malu saja.......(dengan mulut dok kemam-kemam! Hahahahah)

Kakzakie berkata...

Alahai kakak dah missed sebab memang tak beli pun paper. Hari minggu kakak ke Kota Tinggi jenjalan. Uncle kena buat N3 tunjuk keratan itu juga, kalau tak yg tak dapat lihat mesti terkilan...

Kakak tunggu tau

Uncle berkata...

Salam Kak.
Tak pa nanti saya cuba buat sesuatu. Ni pun baru balik dari BH kat Jalan Riong!!

Wanita Mutalib berkata...

salam terjah uncle :)

Yan berkata...

Salam kenal.

dah baca article di BM..Teringin gak nak stay one day kat situ.

Uncle berkata...

Salam WM.
Terjah2 lah selalu...hoh yeah...

Uncle berkata...

Salam Yan.
Mai jumpa uncle...kita cerita sikit...

Yours truly berkata...

salam uncle..

cer letak kat sini.. saya x beli BM.

Uncle berkata...

Salam YT.
InsyAllah...tapi Uncle tak janji naa.....apakhabar orang melaka semua la ni?

PCL n mmD berkata...

salam singgahan pertama kali, follow anda di sini dulu...

Uncle berkata...

Salam PCL n mmD.
Termakasih kerana mengikuti penceritaan saya yang berliku...enjoy reading!

Dah dekat...part 1

Hampir 3 tahun sudah Aku dah merancang perjalanan ini hampir setahun yang lalu. Sewaktu aku ke Bangkok bersama Yuya tahun lalu, aku d...