Rabu, April 28, 2010

Kembali ke rahmatullah.

Mama telah kembali ke rahmatullah pada hari Sabtu lepas lebih kurang pukul 5.30pm - 5.40pm. Jadi blog ni mungkin aku tak sempat nak update for the next couple of days walaupun ada banyak cerita dalam kepala otak.

34 ulasan:

rezeki berkata...

salam uncle

ucapan takziah dari saya dan keluarga

semoga uncle dan keluarga tabah menghadapinya

AL FATIHAH

Ibu n Abah berkata...

uncle,
innalillah dan salam takziah buat uncle sekeluarga.. Al-fatihah buat arwah.

kucingorengemok berkata...

salam takziah dari kami sekeluarga... semoga rohnya dicucuri rahmat dan bersama orang² beriman

ibu,mommy,mom... berkata...

Takziah dari saya...Saya pembaca silent blog Uncle.

kakcikseroja berkata...

Innalillahhiwainnaillahirojiun.. semoga rohnya ditempatkan di kalangan roh orang-orang yang beriman dan beramal soleh. Amin.

AMZ berkata...

Salam takziah uncle...........
Semoga uncle tabah menghadapi ujian Allah ini.......
Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman..amin..

Yattisa Roslan berkata...

Salam takziah. Al Fatihah.

Hafitah berkata...

Takziah buat Uncle and family.
Semoga roh mama uncle diberkati Allah dan ditempatkan dikalangan oramng-orang yang beriman. InsyaAllah

Bersabar ye

PINATBATE berkata...

Salam Takziah Uncle...
Semuga roh mama Uncle dicucuri rahmat.

azieazah berkata...

Salam takziah buat UNCLE sekeluarga...

Rasa macam baru berbual tentang arwah.

Moga ditempatkan bersama orang2 yg beriman. Alfatihah. Aminnnnn....

Tanpa Nama berkata...

Takziah uncle.... semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...amin.


az(shah alam- D'silent reader)

hzm berkata...

Salam Takziah utk Uncle & family. Saya berdoa semoga roh bonda ditempatkan dikalangan hamba2 yg di kasihi ALLAH. Semoga Uncle & family tabah & redha dgn pemergiannya. Al Fatihah

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam uncle,

kak nab ucapkan takziah buat uncle & famili. semoga roh arwah mama ditempatkan di kalangan mereka yang beriman. al-fatihah!

azYda berkata...

Assalamu'alaikum!

Takziah untuk Uncle sekeluarga..
smoga tabah hadapi dugaan ini.

Didoakan agar ibu Uncle mdpt keampunan Allah, dikurangkan seksa kubur & dilimpahi nur ke atasnya.

Salam!

Fadhlina berkata...

Salam Uncle.

Saya adalah silent reader blog Uncle.Terjumpa blog ini melalui blog lutfi.

Salam takziah buat Uncle.Saya juga baru kematian ayah pada 14 haribulan Februari lalu.

Moga Allah menempatkan mereka di kalangan hamba-Nya yang soleh dan solehah.

Ameen.

Fadhlina,
Terengganu

Salam sejahtera....... berkata...

takziah uncle, moga roh mama dicucuri rahmat...doa uncle akan selalu bersamanya

Tanpa Nama berkata...

takziah

fido dido berkata...

salam uncle

salam takziah dari saya

alfatihah..
semoga Allah swt mencucuri rahmat keatas roh mama uncle.

ameen

My Life berkata...

salam
dear uncle
takziah untuk uncle sekeluarga... semoga mama ditempatkan disisi org2 beriman.. insyallah..
moga akan sekeluarga tabah menghadapi ujian ini..

Yours truly berkata...

Alfatihah - salam takziah

hidungberantai berkata...

innalillah..takziah dan alfatihah utk arwah

Pak Zawi berkata...

Uncle,
Innalillah. AlFatihah untuk arwah. Takziah dari saya kepada anda sekeluarga.

catz berkata...

Salam uncle,

catz ucapkan takziah kepada uncle sekeluarga.
Moga roh nya dicucuri rahmat oleh Allah.

salam takziah.

catz.

Kak Lang berkata...

Innalillahi wainnailaihirojiun.. Takziah untuk Uncle dan keluarga.
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama org-org beriman, Amin.

Seb baik Uncle dah dekat kat Langkawi, senang sikit nak berurusan...

aRoL berkata...

Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali..Takziah Uncle..

Nur Azam berkata...

Salam takziah uncle, Alfatihah kepada mama.

MohdArshad berkata...

Salam Uncle...Al Fatihah..Takziah di atas perginya ibu yg disayangi...semoga Rohnya disisi org2 solihin..Insyaallah.

olive oyl berkata...

salam uncle

Al-fatihah .......salam takziah utk uncle dan seluruh keluarga uncle...

moga mama uncle ditempatkan bersama golongan yg beriman... amin.

i know u are feeling sad uncle...but u must be strong ok...


ton

PermataMutiara berkata...

SAlam TAKZIAH UTK UNCLE SEKELUARGA.
aL fATIHAH UNTUK MAMA UNCLE..

Tanpa Nama berkata...

salam takziah..dah lama cerita pasal mama tak dak..sebelum ni duk follow about her alzhemeir...redhalah dengan ketentuan Allah

rina berkata...

Innalillahi wa ina ilaihi raji'un

Takziah utk Uncle & family.

Al Fatihah untuk mama Uncle.


Rina.

hayati berkata...

salam Uncle,

takziah dr saya sekeluarga. Semoga Mama ditempatkan bersama golongan yang beriman. Amin.

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken berkata...

salam ankel,

takziah saya ucapkan dari kami di Makkah. semoga arwah akan dirahmati dan ditempatkan di kalangan golongan muqarrabin. amin..

alfatihah.in

damiamikhaila areesyasofea berkata...

Al-Fatihah buat arwah.

Aunty dan mangga

Pokok mangga ni ditanam oleh aunty kat atas rumah aku. Oleh kerana aku di ground floor dan ada tanah lapang didepan, aunty kat atas...