Khamis, April 02, 2009

Fruit basket VIP







Kan semalam aku dah cakap ada VIP dari Tunisia nak sampai. So malam tadi aku letakkan siap-siap fruit basket dia dengan amenities yang lain. Dia sampai pukul 4 pagi tadi. Jadi minuman dia macam freshly squeeze juices aku masukkan pukul 3.30 pagi. Setengah jam sebelum dia sampai. Ada jugak aku letakkan coklat yang Chef Aziz buat sendiri. Memang sedap coklat dia. Aku sendiri pun dah makan berkilo-kilo! Hasil yang aku makan tu masih tetap ada kat perut dan dada aku yang terlondeh dan flabby ni.

Gambar yang aku ambik tu ada jugak muka RS Manager aku yang ada campur Bangladesh/German belah mak dia. Muka memang German habis tapi nama dia Hilal. Dia jaga RS dengan Amenities aku. Amenities tu kira macam Minibar jugaklah...sini tak boleh panggil minibar, jadi aku panggil mini fridge...

4 ulasan:

kucingorengemok berkata...

tak nak menyusahkan hati uncle, but just wondering, how's your mother doing? hope she's feeling better now.

Uncle berkata...

Dear KGG.
That's alright. She's being well taken care of by my siblings...

Uncle

siti tanjung berkata...

yumyum, all those fruits tu mmg kalu dpt kat sy sat ja abih tu..heh

Uncle berkata...

Heh3...lapaq ka? fruit basket ni pun ada banyak kategori...syyy hari ni ada VIP Malaysia check out!

Rancanglah...

Buat-buat busy!         Pada minggu ini aku sempat bertemu dengan seorang anak muda cekal yang dah aku ikuti perkembangannya selama beb...