Khamis, Januari 27, 2011

Jangan Betulkan TV Anda...

Errr, jangan betulkan TV anda.....Anda semua berada disaluran yang betul. Cuma buat kali ini, sekali lagi aku berada di Bali kerana tugas yang tersangatlah mencabar! Aku akan berada kat sini......so kalau sapa yang teringat nak ke bali especially di ubud, kindly let me know. Currently aku jadi pemastautin sementara kat ubud...nice and quiet place!

12 ulasan:

kakcik berkata...

Apakah agaknya sesuatu yang paling istimewa di sana yang tiada di sini?? (barangan tau... jangan kata perabut kayu, pulak!) :)

nadz berkata...

Assallamualaikum Uncle,

berjauh-jauhan lagi lah...di seberang laut pula!
Semuga Ubud dapat menyediakan cabaran yg hebat sebab uncle memang hebat!

kucingorengemok berkata...

memang dah 'tukar kerop' ye uncle? nanti bagi kami kenal dengan penyamun kat ubud pulak naa!

Kaseh berkata...

wah uncle.. againn? besh la uncle dpt travel...nati amek byk2 piccas okayy...

Lutfi Lokman a.k.a kamitaken berkata...

woo.. bestnyer ke bali! tak taulah bila dapat sampai. neway, kita dah ke langkawi! langkawi lagoon kan? cantik giler..

bila kita boleh jumpa yer?

Uncle berkata...

Salam Kakcik.
Memang banyak dari segi culture and of course handicraftnya...akan saya ceritakan nanti....

Uncle berkata...

Salam Mama Nadz.
Macam nilah hidup saya Mama ooiiii....tapi mereka tetap dihati....

Uncle berkata...

Salam KOG.
Seronok jugak kat sini...aman damai....life is so relax here...tak terkejar2 pun....ada pulak satu scooter buruk yang takde lamu dengan hon....lagilah santai dan tak sempat mengejar!

Uncle berkata...

Salam Kaseh.
Seronok jugak dapat jalan "pree" ni.....of course Uncle akan upload banyak2 dan ceritakan sebanyak mungkin.

Uncle berkata...

Salam Pi.
La...pi jugak kat situ? Memang tempat tu cantik.....Uncle pun suka view dari situ...insyAllah mai lah jalan kat bali ni...

PINATBATE berkata...

Uncle duduk Bali pulak ker..? hamboi!!
seronoknyaaa...

Uncle berkata...

Salam Pinat.
Ala....duduk sat-sat saja!

Aunty dan mangga

Pokok mangga ni ditanam oleh aunty kat atas rumah aku. Oleh kerana aku di ground floor dan ada tanah lapang didepan, aunty kat atas...