Jumaat, Januari 11, 2013

Geram Tak Sudah!

Salam rakan-rakan pembaca yang selalu dok mengikut cerita-cerita merepet saya ni. Sudah 45 kali saya cuba uploadkan gambar tapi tak berhasil. Makanya saya rasa yang cerita saya akan jadi kurang "rencah" tanpa gambar-gambar menarik! Dengan itu, kepada semua bijak-pandai yang diluar sana yang telah dan sedang melalui masalah yang sama, sila "guide" saya agar hidup saya kembali ceria!

15 ulasan:

kucingorengemok berkata...

uncle cerita je macam biasa, pastu describe gambar yang nak diletak tu, biar kami imagine sendiri, hehe

sebenarnya tak reti nak menolong!

Kakzakie berkata...

Masa draft entry normally kita guna compose kan. Uncle jgn putus asa instead using compose tu upload cuba guna html - dia akan instruct the next step mana tahu boleh menjadi. Cubalah...

Uncle berkata...

KOG!

Terimakasih kerana anda "langsung" tidak membantu....tsk...tsk...tsk.....(sambil melutut kat tepi jalan maarof, genggam 2-2 tangan dan mendongak ke langit yang biru!)

Uncle berkata...

Salam Kakzakie!

La...la....jugak cuba.....(err, maksud saya lepaih reja la...wink!)

ummi_khalish berkata...

uncle..kna buat blog lain kot?pstu linkkn...huhuhuhu...maa'lish2 ana musyaarif....(terus kuor ckp arb celup ni...haha...jgn mrh uncle...)gurau di pg hri...slm jumaat..insya Allah adelh org akn bg prtlgn yg brnas nnti...dil mmg x reti...:-)

Ibu n Abah berkata...

Uncle...
Mungkin masalah yg sama akak kena..
Uncle kenabuka akaun baru... Then baru boleh upload gambar...

Kakcik Nur berkata...

Ya... Kena upload gambo guna HTML...

Uncle berkata...

Ummi Khalish.

Adoi....awat jadi lagu tu? (sambil terbaring, tangan kanan atas dahi dan nyanyi "apakah dosa ku....apakah salahku...@ alleycats)

Uncle berkata...

IbuNAbah.

Huh kena bukak akaun baru? Biar betul ni kak? Adoi...letih lah macam ni.....takpa satgi pi semayang jumaat nak doa lebih sikit!

Uncle berkata...

Kakcik Nur.

Thanks Kakcik.....but why ME???????

Kakcik Nur berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kakcik Nur berkata...

Bukan uncle je yang kena. Dah ramai yang kena.

Kakcik pun kena, sebab itu kakcik tahu penyelesaiannya sampai kakcik buat tutorial.

Tapi kalau ianya berkaitan dengan album picasa yang dah penuh, kenalah uncle create email baru sebagai penyumbang untuk catatan di blog uncle. Kalau bukan kerana picasa, bolehlah uncle upload gambar melalui HTML tu. :)

Uncle berkata...

Thanks Kakcik akan saya cuba sedaya upaya! SPM dulu pun tak kuat usaha sampai lagu nih! Hahahahaha

Kehidupan Makkah berkata...

Salam Haji...saya jika susah upload gambar buat blog baru aje.

Uncle berkata...

Salam Haji Arshad.

Dok ingat lagu tu jugak tapi nasib baik banyak belajar sabar masa kat saudi dulu...hahahahaha alhamdulillah. Ni nak tanya, si lotpi tu dok mana l;a ni? Kompius!

Aunty dan mangga

Pokok mangga ni ditanam oleh aunty kat atas rumah aku. Oleh kerana aku di ground floor dan ada tanah lapang didepan, aunty kat atas...