Jumaat, Januari 11, 2013

Puas Hati...Amekaw!

Puas hati aku! Amekaw......terimaksih kepada penyumbang-penyumbang yang tak kering gusi membantu aku nak uploadkan gambar-gambar balik. Padan muka...dapat juga akhirnya..."Hidup Aku Kembali Ceria!". Thanks all for your advices

15 ulasan:

Kakzakie berkata...

Lepaskan geram nie uncle ye hihi...

Uncle berkata...

Kakzakie.

Terimakasih kerana mengajar 3 hari 3 malam....last2 dapat jugak walaupun mata "julin sepada!"

Ibu n Abah berkata...

memang terrerlah uncle...
sekejap jer selesai...

Kakcik Nur berkata...

Satu lagi, boleh tak uncle buang 'pengesahan perkataan' ( word verifucation) tu?

Uncle berkata...

Ibu N Abah.

Julin mata2 ni!

Uncle berkata...

Kakcik

Kat mana menatang tu? Ada ka?

kucingorengemok berkata...

no thanks to me, hehehe...

dapaaaat kami tengok gambar pasangan romantik tu na

Uncle berkata...

KOG.

Tu dia aihhhhhhhhhhh..........

ummi_khalish berkata...

mmg terbaeklah...uncle ni...
tapi ...tetiba mata ke atas tgn di bahu...terkujat dil tengok gambar last....hahaha....

Uncle berkata...

Salam ummi_khalish.

Itu menandakan yang mereka "yang tersebut" juga turut diberikan perhatian!

norh berkata...

kena tangkap gambaq lagi banyak la lepaih ni..

Uncle berkata...

Salam Norh.

Sunggoh aiih...tiap2 hari dok tangkap. Jenoh nak upload!

rezeki berkata...

salam uncle

zippo Hard Rock Bali cantek tak hehehe
saya ni dah dpt kumpul HR hollywood dan HR Vegas ni buat collection

Uncle berkata...

Salam Rezeki.

La...awat tak habaq? Nanti kalau saya kesana lagi saya bagitau. Baju kaler hitam pulak saya buat collection jugak! Hahahahahaha...

Kakcik Nur berkata...

Ada. Bila orang komen, kena masukkan word verification baru komen boleh lepas. Itupun kalau betul huruf dan angka yang dimasukkan. Kalau tak betul, sampai berkali2 kena ulang... :(

Aunty dan mangga

Pokok mangga ni ditanam oleh aunty kat atas rumah aku. Oleh kerana aku di ground floor dan ada tanah lapang didepan, aunty kat atas...