Khamis, Mac 06, 2008

My Baby You...




This is the latest photo of my beloved daughter, Marina Ayumi. Kata Wakana, Marina dah mula mengatur kata-kata seperti "...ohayou..." dsbnya. Gambar ini dirakamkan sewaktu Marina menyaksikan abang-abangnya bermain bolasepak sewaktu "MPPJ Football Carnival" tempohari. Cute and a bit chubby. Marina kalau sakit, langsung tak lalu nak makan tetapi selepas baik, makannya tak berhenti...

Yang lagi 2 tu adalah gambar Azumi dan Yuya sewaktu perlawanan bolasepak disana. Lihat sahaja pada pakaian mereka yang serba lengkap. Aku dulu tak seperti ini. Back in the 70's aku masih lagi berkaki ayam dan hanya memakai "ankle guard" dan sudah tentu kaki mesti disapu minyak "janggut aka sloan" supaya tendangan menjadi kuat! Bila balik, kaki melecet-lecet sebab padang banyak batu dari rumput.....

Kasut bola pulak cuma paka sewaktu aku berada di tingkatan 1 manakala yang lain-lainnya masih lagi dengan Fung Keong. Tapi kawan aku yang sorang tu sampai form 5 pun kaki ayam lagi......hah3. Sorry KUDO if you are reading this.....

2 ulasan:

kudo berkata...

aku main gol kecik tepi padang je!!! tak paki kasut lagi best hehehehe!!!

Uncle berkata...

Itu semua kenangan tu.....rasa macam baru semalam kita main kat padang sekolah tu.....Dorey pulak bagi bola bocor!

Mula dah.....

Setelah saya menulis tentang buku minggu lalu, tiba-tiba minat membaca saya telah kembali terangsang. Mungkin kerana saya dikelilingi ol...