Selasa, Januari 26, 2010

Iklan jap...

(yang keluar hari ni...)

Tuan-tuan dan puan-puan serta adik-adik dan pembaca blog yang Uncle hormati dan sayangi sekelian. Hari ni aku dapat sms dari BH yang mengatakan bahawa ada cerita sikit pasal family aku yang "terrrkeluar" kat BH bahagian Ratu mukasurat 18.

Dikesempatan ini aku nak ucapkan jutaan terimakasih kepada Mona, Shasha dan Nadia daripada BH serta jurugambar professional depa yang sangat baik hati pada aku sekeluarga. Semoga silaturrahim kita akan berkekalan.....regards to Cikgu Yusuf sama yea....

24 ulasan:

Carrie-Ma berkata...

uncle,

pagi tadi saya beli BH tp xsmpt baca. bukak blog uncle, jumpa iklan ni, trus selak BH hehe. jumpa...

hajah zainab bt abdullah berkata...

Dear Uncle,

Tu gambar raya ke? KN tak beli BH hari ni...sat nak gi tgk on-line...

PermataMutiara berkata...

Uncle...
Bravo..Bravooo...
Cayalah..
lepas ni uncle n family mesti lebih top dari Mawi..

Salam sejahtera....... berkata...

Melayu + Jepun...... + Morocco. Uncle , tu baju morocco hari tu kan? ke bukan...

Uncle berkata...

Dear CM.
Baru jumpa? Eh, sama lah kita...thanks for reading!

Uncle berkata...

Dear KN.
Eh tu gambar bulan lepas...photographer BH datang rumah, kami pun drama la....

Uncle berkata...

Dear PM.
Pergh....lawan dgn Mawi? Mana lah sama.....dia enggang....Uncle pipit....(berjalan pi balik dgn kepala tunduk!) Heh3...

Uncle berkata...

Dear SS.
memang betul, tu baju morocco. Tapi kasut ang2 tak nampakla....huah3....

dilaOHdila berkata...

PewwiT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wah wah wah uncle dah termasyhur ni , cayyo cayyo.....

'anata wa hont┼Źni subarashii . anata no rei de wa , shiawase na kazoku desu . watashi mo hokori ni kanji te i masu .'

Uncle berkata...

Dear Dila.

Sugoi nei....nihongo wa jozu ni natta (narimashita). Domo arigatou nei....

Ms. Legolas berkata...

wow uncle..
ni dah level celebrity..

sugoi desune..

rgds,
ms.legolas

kucingorengemok berkata...

rasanya 1st time dapat tengok abang senyum! marina pulak buat gaya senget, tapi comelnyaaaa pakai baju jepun! :)

azieazah berkata...

Salam UNCLE...
seronok nyer masuk sotkabor...:D

memang artikel tentang seseorang yg berjaya dlm pelbagai bidang, boleh menjadikan motivasi dan tauladan pula kepada pembaca lain, esp. generasi muda..

Syabas UNCLE..

*pernah gak ler beberapa kali merasa muka ni masuk sotkabor.. pastu malu sendiri sbb kene perli plak... hehehe

rezeki berkata...

salam uncle

seronok tgk gambar uncle sekleluarga dengan pakaian pelbagai budaya, auntie dan marina dgn kimono, abg dan yuya dgn baju melayu dan uncle dgn baju timur tgh , meriah dan BAHAGIA he he

tentu uncle pun ada nick name nama jepun , apa ya he he

semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan uncle sekeluarga

Laalaa berkata...

alahhhh.. tak beli paperlah Uncle.
Baca online ja.. ruginya.

catz berkata...

wah uncle, glemerrr..
marina seperti biasa, comellll..mcm emaknya..
:)

Yours truly berkata...

salam

caya laa.. lepas ni masuk tv lak kot..he..he..he..
(nak p cari balik paper semlm..x sempat tgk lagi daaa...)

Uncle berkata...

Dear Ms L.
Alamak...malulah....maklumlah anak teruna lagi.....heh3...

Uncle berkata...

Dear KOG.
Actually kami tak tahu nak pakai baju apa....nasib baik dulu dah pesan kat aunty masa depa balik dulu untuk beli yukata (kimono nipis musim panas). Jadi, kami tibai pakai baju tu saja. As for me, I wore baju Morocco....tak kena mengena langsung! Heh3...

Uncle berkata...

Dear Azieazah.
Ala....depa buat iklan saja tu....ada belen2 cerita, masuk lah Uncle punya article sekali....anyway thanks to BH!

Uncle berkata...

Dear Rezeki.
Uncle harapkan cerita2 yang dipaparkan tu semua akan menjadi tauladan kepada adik-adik semua. Begitu jugak dengan pesanan2 Pak Itam.....semuanya patut dijadikan tauladan da sempadan...semoga adik2 kita pandai menilai..

Uncle berkata...

Dear Laalaa.
Tak pa lah...bukannya ada cerita apa pun...btw, Uncle beli 3! Aunty kata nak hantar kat Shogun Ninja satu! Heh3...

Uncle berkata...

Dear Catz.
Kalau perasan, semuanya hidung penyet...heh3...ala2 ayam penyet!

Uncle berkata...

Dear Yours Truly.
Macam Uncle ni sama lah mahu....mungkin BBC ok kot...heh3...bukannya British tapi Baling BC!

Jam tangan

Sejak kecil saya dah mula memakai jam. Jam tangan merupakan 'hadiah' bersunat kami..haha..waktu itu jam saya ada lampu. Bila tekan...