Rabu, September 17, 2008

Mandi Kambing



Mandi Kambing ni memang best. Bukan tak mandi macam kambing. Tapi makanan yang special kat sini namanya "Mandi" dan lauknya kambing. Peh, meleleh air liur kalau kena. Kalau selalu pekena pulak masalah besar sebab berat badan akan naik dengan mendadak! Kat dalam gambar tu si Azli tengah posing dengan mandi kambing. Kepala kambing dengan gigi pun masih ada melekat kat rahang dia. This dish is a must whenever you are here in Saudi. Makanan ni tiap-tiap malam aku letak kat buffet. Memang ada sorang budak Arab Badwi ni kerja dia tiap-tiap hari cuma buat mandi. Tapi dia sendiri samada mandi ataupun tidak, aku tak pasti pulak....heh3...

7 ulasan:

dilaOHdila berkata...

salam uncle...
waduh meriahnya berbuka posa ngan menu yang cedap tuh. alanagkah bertuah dapat menunaikan ibadah posa dibumi allah ini. semoga uncle mendapat keredhaanNYA. Selamat berboka posa uncle

Uncle berkata...

Salaam Dila. Thanks for visiting. You have a good Ramadhan too yeah....bila nak datang Mekah buat umrah? In fact I met a few other bloggers here in Mekah.

Uncle

puteh berkata...

Kui kui kui... sah-sah le budak arab badwi tue tak mandi. Peluh badan dia yang buat nasi mandi tu sedap gilos...Ops!

Sheikh Helmi berkata...

wow! Bang,ni buk setakat mandi kambing. Ni dah kira mandi "bersama2" kambing :-)

Uncle berkata...

Dear all.

Puteh, I guess it's true. It could be peluh si budak Badwi tu yang buat sedap.....memang sah dah tak lalu makan lepas nih...ptui..ptui..

Helmi, thanks for dropping by. Now I feel like having teh tarik lah...going to D'Saji now. Catch up with you there!

Uncle

PINATBATE berkata...

Uncle
Letak lah gambar juadah berbuka puasa yang lain pulak...

Uncle berkata...

Pinatbate.

I definitely will. InsyAllah later I'll do another posting. Hari ni busy sikit sebab ramai VIP nak mai. But anyway I'll try and keep everyone posted! Happy Ramadhan..

Uncle

Mula dah.....

Setelah saya menulis tentang buku minggu lalu, tiba-tiba minat membaca saya telah kembali terangsang. Mungkin kerana saya dikelilingi ol...