Isnin, Disember 01, 2008

Brochure/Bola



Last week kami dapat brochure, finally. Nak kata very good quality taklah sangat. Mungkin standard kat sini macam tu kot. Aku rasa tak. Maybe next printing boleh kasi glossy sikit. Baru nampak cun then gambar nak kasi sharp lagi. Pergh mesti kelas...sebab aku plan nak bawak balik brochures tu semua untuk bagi kat KL. Mungkin buat sales call ka...pi Putrajaya ka....travel mart kat Jakarta ka....adoi cerita pasal Jakarta ni aku dah lama tak pergi sana. The last time was when aku pergi buat opening JW Marriott dulu. Then balik KL sebelum meletup so...kira selamatlah aku. Anyway, hotel tu memang cantik dan aku suka sangat. Huge room, huge bed dan aku ingat lagi bathroom dia. Mmmm kalau dok berendam memang boleh habih satu buku aku baca kat dalam long bath tu. Memang spacious. Aku rasa boleh muat 15 orang berdiri kot, (dalam bathroom la bukan dalam long bath!). Katil dia tinggi. Duvet dia, pergh...kelas...bantal pakai goose feather lagi dan oversize. Sah tak bangun esok pagi. Aku sampai kena set alarm then suruh operator buat wake up call lagi. Kalau tidak memang tak bangun. Ada sekali tu kami jadi kelam kabut sebab Presiden Megawati nak mai dinner, so apalagi, lintang-pukang kami set Japanese Restaurant dia. Sebabnya masa tu that restaurant was still under construction. Heh3...Close up dengan President tu...bangga sat!



Abang ada PKNS Age Group Tournament pulak semalam kata Wakana. So the whole day dia main bola. Yuya dengan Marina kena hantar kat rumah kakak aku kat DJ. Yuya tak terpilih so dia sedih sikit. Kesian Yuya. Abang pulak memang happy dapat main league. Dari pagi sampai petang kot main bola sebab dalam pukul 11pagi sini Wakana sms cakap Abang dah masuk final dan Abang score goal. Malangnya according to Wakana, they lost in the final tapi aku cakap biasalah main bola....tengok badan Abang compare dengan budak lain. Dia paling besar. Tak pa nanti aku buat special menu untuk Abang kasi besar dan kuat. Abang kan nak main kat J-League...physical mestilah kuat...GANBARRE ONEECHAN......!!!!

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini si abang dok ngikut pak dia lah ni...badan besaq, pandai plak main bola, lagi 3 taun dpt wakil selangor kut..

kud.

Uncle berkata...

Eh Kud's, lama tak dengar cerita ni...Abang kalau ada rezeki kat situ ok je aku. J league kot..

Uncle

ayu berkata...

salam uncle..
wukuf tinggal beberapa hari lagi kan..
uncle naik haji dak tahun ni?
uncle..apakata suruh chef2 uncle buat cupcake utk rest. uncle..
cupcake kan jadi trend sekarang?hihi...
cadangan ini beharga 2riyal..terima kasih

Uncle berkata...

Oh yes. La ni tengah bz dengan jemaah la....ada last minute request lagi. Biasalah tu..anyway, rasanya tak dan la nak buat tahun ni. Both of you are doing this year? "Benda" tu takda macamana nak pergi? Rahman ada ka? Boleh pas kat Uncle.

Uncle

Rancanglah...

Buat-buat busy!         Pada minggu ini aku sempat bertemu dengan seorang anak muda cekal yang dah aku ikuti perkembangannya selama beb...