Rabu, Disember 10, 2008

Surprise..surprise...Final episode



Semalam aku tersalah post yang aku cakap nampak aurat tu. So hari ni baru lah nak postkan...heh3...aku suka gambar ni bukan sebab nampak perut, tapi tempat sa'e kat belakang aku tu nampak macam Coliseum la pulak! Kelas....dan dalam dah cantik cuma top floor tu masih dalam pembinaan.

Memang ramai gila..so masa aku pergi nak tawaf kat roof top tu aku pun tinggalkanlah kasut kat luar. Aku masuk dalam. Then bila aku keluar, la...selipar aku dah tak ada! Tukang sapu tu cakap depa dah sapu sekali selipar aku. Memang tukang "sapu" betullah depa ni...

Sorry hari ni entry aku pendek sebab tiba-tiba aku rasa macam nak demam. Tekak dok panas lagi ni..hati pulak memang dok panas dari pagi. Panas...panas...so dengan itu, tamatlah riwayat perjalanan seorang Pak Haji yang dah insaf dalam episod "surprise..surprise..."

6 ulasan:

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman berkata...

samalah kita. bila dah botak, depa tolong gelakkan yer.. kakaka..

Uncle berkata...

Eh botak jugak ka? Shaolin Temple la kita....

Uncle

cikgu zainab berkata...

Nampak lagi handsome Haji kita ni!!

Uncle berkata...

Heh3...kelakar la Kak Nab ni....

Uncle

HUSSAIN BIN TAHIR berkata...

tahniah uncle..dah bergelar haji...

untung dapat kerja sambil berhaji..bertuahnya...

saya selalu jenguk blog uncle..cuma jadi silent reader..

Uncle berkata...

Dear Hussain.
Thanks for reading. Uncle memang suka bercerita. Bertuah memang bertuah. Ni semua kuasa Allah SWT kalau Dia bagi, kalau Dia tak bagi memang Uncle tak dapat walaupun nak ke Haram cuma 20 tapak saja!

Uncle

Pengembaraan Solo Tanpa Tujuan - part 4

( cerita ini diambil dari FB posting saya minggu lalu ) Pada saat saya sedang menulis/menaip ini, saya berada didalam 'sleeper t...