Rabu, Disember 17, 2008

Gambar semalam





Heh3...tengoklah sendiri macamana keadaan si Hisyam tu bawak kereta. Kat mana lane dia tibai masuk? Satu lagi gambar muka puas dan tak sabara nak balik KL. Kat tengah tu Irfan yang selalu tukar tiket aku sampai naik lenguh tangan dia...lagi satu tu of course gambar penyamun, driver kami si Hisyam tu dengan sengih manja dia...bulan depan nak kahwin, dia kata....so, aku pesan kat Hisyam, "Ikut lane betul ya Hisyam...!"

Tiada ulasan:

Long break..

Dah lama betul saya tak berblog....sedar2 dah berbulan juga rupanya! Haha....saya masiih lagi disini...cuma tak sekerap dulu kerana saya ...