Rabu, Disember 17, 2008

Gambar semalam





Heh3...tengoklah sendiri macamana keadaan si Hisyam tu bawak kereta. Kat mana lane dia tibai masuk? Satu lagi gambar muka puas dan tak sabara nak balik KL. Kat tengah tu Irfan yang selalu tukar tiket aku sampai naik lenguh tangan dia...lagi satu tu of course gambar penyamun, driver kami si Hisyam tu dengan sengih manja dia...bulan depan nak kahwin, dia kata....so, aku pesan kat Hisyam, "Ikut lane betul ya Hisyam...!"

Tiada ulasan:

Pengembaraan Solo Tanpa Tujuan - part 6

( cerita ini diambil dari  fb saya, trip 30/9-7/10 ) Hari ni saya sangat berpuas hati kerana rakan yg dah lebih 20 tahun saya tak jumpa ...