Isnin, Disember 15, 2008

Hutang Gambar tadi...



Aku seorang yang sentiasa menunaikan janji. Kalau aku berhutang, aku mesti bayar. So earlier aku ada cakap aku hutang gambar DND dgn hair dryer...so nilah buktinya....heh3...

2 ulasan:

PINATBATE berkata...

Salam Haji uncle...baru sempat ziarah blog ni hari ni..

Uncle berkata...

Eh tak payah lah berhaji-haji pulak....Uncle dah lah...takut nanti terrrrr "riak" pulak! Heh3...lama tak dengar cerita.

Uncle

Tan Sri Sanusi Junid yang saya kenali - bah 12

Setiap kali saya ke pejabat Tan Sri, saya hanya sering berseluar jeans. Saya tidak memakai sepatu seperti nak masuk mesyuarat kerana...