Khamis, September 10, 2009

19th Day Posa







Sorry. Malam ni memang aku busy gila. Lari sana, lari sini...jumpa VIP sana, jumpa VIP sini...tunjuk bilik sana, tunjuk bilik sini. Esok aku janji aku buat entry elok sikit. Bukak posa makan gado-gado Dollah. Sahur pulak makan meehoon goreng kat D'Saji...habis lah diet aku! Ni lah entry paling pendek dalam dunia aku rasa. Sorry yea...by the way, baju raya Morocco aku dengan kasut kunin ang-ang dah sampai. Nanti aku nak tayang satu Mekah. Horey! "Selamat Berpuasa!"

12 ulasan:

cikgu zainab berkata...

Dear uncle,

bab lari sana, lari sini leh kalahkan usin bolt! (check spelling)...boleh burn calorie.

kucingorengemok berkata...

tak sabar nak tengok gambar baju morocco dengan kasut kunin tu! mesti banyak makcik morocco berkenan nak buat menantu besok (hep! aunty marah nanti)

DadaIQ berkata...

Salam Uncle,
Dah improve ker food dekat D'Saji? harapnyer getting better and better. Teh tarik and roti canai memang best. Banyak lagi yang dia orang boleh improve to make them as famous as D'Saji dekat KL. Today Faiz 'merdeka" sebab dah habis UPSR. Hepi lah dia...

Selamat Berpuasa dan Berbuka,

UnCLe pEt.. berkata...

xsbaq nk tgk bju raya ngn kasut raya uncle.. ahiksss..

Uncle berkata...

Nak burn calorie macamana KN ooiii....sat-sat lontong, sat-sat gado-gado...bertambah calorie ada!

Uncle berkata...

Dear KOG.
Memang cun melecun...nampak macam Omar Sharif pun ada...nanti Nyamuk sampai, Uncle pakai, suruh dia ambik. Amacam?

Uncle berkata...

Hari ni apa nak makan kat D'Saji? Beriani Johor? Mee Sup, Heh3...banyaklah pulak. Anyway, bila nak datang lagi?

Uncle berkata...

Tak sabaq yea....nak tengok yea....takpa, nanti Uncle ambik. Lepaih tu kita tayang satu Pokok Sena! Heh3...

rina berkata...

Can't wait to see yr Moroccan dress.. Hihihi...I suggest Uncle pose catwalk in that Moroccan dress especially for yr blog readers.

Wa caya lu!

Cheers,
Rina

UnCLe pEt.. berkata...

jgn lupa guaq, gjah mati, langgaq ngn kola nerang sama..
depa suma dok tgu ksut kunin ang2 uncle tu.. ahiksss..

Uncle berkata...

Dear Rina.
Tak boleh tunjuk lagi...Bagi suspense sikit!

Uncle berkata...

Ish...macamana yang tu semua boleh lupa?

Mula dah.....

Setelah saya menulis tentang buku minggu lalu, tiba-tiba minat membaca saya telah kembali terangsang. Mungkin kerana saya dikelilingi ol...