Khamis, Oktober 09, 2008

Correction-correction

Correction3....aku nak buat pengumuman nih.....maka dengan ini perkenan ........ besar .........aku nak memohon maaf kat pembaca semua yang aku dah tersalah quote kat dalam last 2nd ke 3rd entry aku. Aku tertulis yang PTT jumpa bos aku. Sebenarnya Kembara Musafir (KM) yang datang buat umrah kat Mekah dan berjumpa dengan bos aku. So to PTT and KM from the bottom of my heart, terimalah pengakuan bersumpah aku ni.

Minasan.....Gomennasai....!

Tiada ulasan:

Long break..

Dah lama betul saya tak berblog....sedar2 dah berbulan juga rupanya! Haha....saya masiih lagi disini...cuma tak sekerap dulu kerana saya ...